AAA-Apartment 2 Balatonfüred

 

 

 

Balatonfüred igazán nem szorul bővebb bemutatásra a abalatoni vakációt választó honfitársainknak. Kevés település büszkélkedhet egyszerre szemet gyönyörködtető fekvésével, lelket frissítő zsongásával, szőlőbirtokainak izgató nedvével, s nem utolsó sorban polgárainak híres vendégszeretetével.

Van aki városunk kulturális rendezvényeinek egyikére, más a hűs habok ígérte felüdülés végett látogat el hozzánk. Van ki szórakozni, van ki ismerkedni szeretne itt. Megint más gyógyulást, gyors felépülést keres, és nem ritkán talál az északi part fővárosában.

Itt, Balatonfüreden ajánlunk pihenésre, szórakozásra vágyó vendégeinknek egy csendes környezetben épült, 75 négyzetméteres, klimatizálható, minden berendezéssel ellátott, apartman lakást.

A 3 szintes épület felső szintjén elhelyezés max 6 fő részére.

Parkoló a ház elött, zárt udvarban. A strand 500-m.

Elhelyezés: 2 db kétágyas hálószoba, az egyikben francia ágy, a másikban külön ágyak,

nappali galériával ahol még 2 külön ágy van, konyha (edényekkel felszerelve, gáztüzhely, mikro, kenyérpiritó, kávéfőző, hűtőszekrény mélyhűtővel), fürdőszoba, wc, tv áll a rendelkezésre.

aAz autóbusz és a vasútállomás 10 perc gyalog.

Kattintson a képgalériára, hogy jobban is szemügyre tudja vételezni -reméljük hamarosan eljövő- vakációjának főhadiszállását.

Szeretettel várom kedves vendégeimet!

 

Balogh Ákos

 


Copyright AAA-Apartments